Jakter sin femte seier i Birken.

 

Det er en pen seiersrekke for Seraina der hun vant i 2011 – 2012 – 2013, og 2016. Seraina trives over fjellet fra Rena til Lillehammer, og kan melde om god form. Det er en sulten Seraina som stiller på start i morgen da hun mistet vasaloppet pga sykdom tidligere denne måneden.

Seraina Boner, og Toni Livers etter skitesting

Seraina vil ha med seg Maria Gräfnings som har gjort det meget sterkt i FIS Worldloppet der hun ligger på en knepen andreplass sammenlagt. Ingeborg Dahl som har vist fine tendenser stiller også til start i morgen, og har vist gode tendenser på trening. Det er ett meget sterkt kvinnefelt som står på startstreken på Tingstadjordet kl 07.45 i morgen tidlig.

På herresiden har Skigo XC Team fått en forsterkning i selveste Toni Livers (PS Toni vil stille i Sveits sin landslagsdrakt, og har startnummer 224). Med Toni, Thomas, Erlend, Kristoffer, og Sigurd på start blir det en spennende mix med løpere som skal kjempe i birkebeinerenes fotspor over fjellet i morgen kl 08.00 på NRK1.

Vi gleder oss til en fantastisk dag over fjellet.

 

Legg igjen en kommentar